Akustikløsninger til institutioner

Vi tilbyder en lang række af professionelle løsninger til forbedring af diverse læringsmiljøer. 

Akustik til alle læringsmiljøer

Vang og Karlskov tilbyder professionelle akustikløsninger til skoler og uddannelsesinstitutioner, der har problemer med dårlig akustik. Dårlig akustik i læringsmiljøer kan føre til hovedpine, indlæringsvanskeligheder og generelt ubehag.

Vi beregner rumakustikken og kommer med præcise forslag til den individuelle løsning, der vil passe jeres undervisningsmiljø bedst.

Læs mere om vigtigheden af akustik på læringsinstitutioner her

Udtalelser fra Steiner Skolen i Vejle

Citatet er en udtalelse fra Steiner Skolen i Vejle, som har fået akustikløsninger fra Vang & Karlskov i alle deres klasselokaler

Efter store støjgener er vi meget glade for vores nye akustikløsning i klasselokalerne.
Støjen er væsentligt dæmpet og vi arbejder nu i et behageligt lydklima, som også giver bedre trivsel og koncentration ved elever og lærer.
Vi kan kun anbefale Vang & Karlskov som den rette leverandør af akustikløsninger.

Bliv kontaktet af Christian ved at udfylde formularen

Ellers ring direkte på +45 22 18 32 50

Bestil et uforpligtet opkald

Bestil et gratis opkald af mig, så ringer jeg dig op Indenfor 24 timer!

Klasselokalets akustik

Det kan være svært at koncentrere sig, hvis klasselokalet har en dårlig akustik. Her bør man tænke i en dækkende akustikløsning for at sørge for et optimalt læringsmiljø.

Få et overblik over vigtigheden af god akustik på uddannelsesinstitutionerne nedenfor. 

Hvorfor er akustikken vigtig på skoler og uddannelsesinstitutioner?

Nogle af grundene til at god akustiv er vigtig på skoler og uddannelsesinstitutioner

Al forskning tyder på, at den rette akustik er et helt essentielt element, når man taler de rette læringsforudsætninger. Det gælder særligt for de helt små børn, som har brug for at kunne høre tingene klart og tydeligt.

Hos de små klassetrin er børnene stadig ved at få helt styr på sproget. Derfor er det meget vigtigt, at de har nemt ved at kende forskel på lydene og kunne identificere de rette vokaler og konsonanter.

Hvis man ikke har det nemt i skolen, bliver man ofte ukoncentreret og begynder at larme. Når børnene larmer, bliver læreren nødt til at snakke højere, og så vil børnene larme endnu mere – og det ender i en træls dominoeffekt, som dårlig akustik blot forværrer.

En uddannelse stiller også store krav til den kognitive formåen. Her er det meget vigtigt, at man kan koncentrere sig 100% om at modtage læring – og ikke skal bruge ekstra energi på at tænke over, hvad underviser egentlig har sagt.

Få et personligt tilbud af Christian

Skriv dit navn, e-mail og en kort besked med dine ønsker nedenfor i formularen og så ringer jeg tilbage til dig indenfor 24 timer med et personligt tilbud lige efter dine ønsker.

Christian Vang – partner i VK Akustik