Akustikprodukter

Hos VK Akustik har vi et hav af fantastiske akustikprodukter. 

I det følgende afsnit vil vi beskrive de mest populære støjdæmpende produkter, vi har til rådighed og hvorfor lige netop disse produkter er blevet særligt populære. 

Forbedr dit lydmiljø

Akustikprodukter er vigtige elementer i vores moderne hjem, kontorer og offentlige bygninger. De hjælper os med at kontrollere og forbedre lydmiljøet i vores omgivelser, og giver os samtidig mulighed for at nyde ting som musikk, samtaler og anden lyd uden unødig støj og forstyrrelser.

Generelt giver akustikprodukter et mere behageligt og produktivt lydmiljø. Dette kan direkte bidrage til at øge koncentrationen, reducere stress og forbedre den overordnede oplevelse i vores omgivelser.

Derfor kan det være afgørende at indtænke brugen af akustikløsninger når man planlægger et byggeprojekt eller opgraderer et eksisterende lydmiljø.

Hos VK Akustik har vi løsninger i alle ender af skalaen, hvad enten du søger fleksibilitet eller dekoration så er vi sikre på, at vi har det rigtige produkt til dig.
Scroll ned og læs om vores mest populære produkter. 

Lydabsorberende opslagstavler – akustikløsning til væggen

Hvis du skal bruge simpel vægdekoration, som samtidig bremser problematisk akustik og virker støjdæmpende, vil vi anbefale vores lydabsorberende opslagstavler.

Disse opslagstavler fungerer særligt fint i kreative miljøer, der også bruges til undervisning. Det kunne f.eks. være børnehaver og skoler.

Støjdæmpende akustikplader til loft og væg

Vores akustikplader er en af vores mest fleksible løsninger, da pladerne kan tilpasses både små og store rum – og samtidig passer til både væg og loft.

Vi anbefaler oftest en placering tæt på vigtige områder, der fungerer som hyppigt samlingspunkt i løbet af en dag. Det kan f.eks. være hyppigt besøgte mødelokaler, i receptionen eller ved en informationsskranke.

Akustikplader kan samtidig supplere et akustikloft, hvis der er brug for ekstra lydabsorbering.

Bliv kontaktet af Christian ved at udfylde formularen

Ellers ring direkte på +45 22 18 32 50

Bestil et uforpligtet opkald

Bestil et gratis opkald af mig, så ringer jeg dig op Indenfor 24 timer!

Lydabsorberende akustikpaneler i træ

En anden god akustikløsning til væggen kunne være akustikpaneler. Vi beskærer og tilpasser panelerne til det eller de pågældende rums dimensioner og udvælger design sammen med dig.

Akustikpanelerne kan laves med udskæringer til både stikkontakter og lampeudtag og fås i en række forskellige træsorter og farver.

Akustikpaneler kan dæmpe akustikken i et rum med over 50 procent. Det er derfor en af markedets mest effektive akustikløsninger.

Akustikbilleder – æstetisk lydabsorbering

Vores mest dekorative akustikløsning er vores akustikbilleder. Vi arbejder hele tiden på at udvide vores designsortiment, så vi har stilarter der passer til alle miljøer – og enhver smag.

Akustikbilleder er til dig, der ikke vil nøjes med en neutral løsning – men i stedet vil gøre din akustikløsning til en central af lokalets udtryk.

Billederne bliver trykt på særlige akustikplader, som giver den lyddæmpende effekt. Man bruger en special teknik til at sørge for, at trykket ikke dæmper den lydabsorberende effekt.

Få et personligt tilbud af Christian

Skriv dit navn, e-mail og en kort besked med dine ønsker nedenfor i formularen og så ringer jeg tilbage til dig indenfor 24 timer med et personligt tilbud lige efter dine ønsker.

Christian Vang – partner i VK Akustik