Akustikløsninger til privaten

Få den ultimative lydkomfort i din private bolig med vores akustikløsninger

Dårlig akustik i privaten

Vi oplever i stigende grad henvendelser fra private, der har problemer med rumakustik. Det er især i nye huse med store rum og højt til loftet, hvor materialer som granit eller klinker, gipsloft og andre hårde materialer præger konstruktionen. 

Derfor har vi valgt at specialisere os i forskellige produkter, der netop er henvendt til det private marked og som har vist stor effekt i rum med akustikproblemer. Vi tilbyder både lyddæmpende malerier og akustikdæmpende loftsplader, samt andre akustikdæmpende produkter. Hvis du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os her. 

Er du samtidig i tvivl om hvorvidt at dit private hjem lider under dårlig akustik så læs med herunder. 

Kendetegn ved dårlig akustik i privaten

Hjemmet er et utroligt vigtigt sted og vi bruger utallige timer indenfor. Det er derfor essentielt med et optimalt indeklima og akustikken spiller en væsentlig rolle i dette klima. 

Er du i tvivl om hvorvidt dit hjem lider af dårlig akustik så læs med herunder, hvor vi har opstillet nogle af de mest almindelige tegn på dårlig akustik i hjemmet: 

Ekko og generende støj: Hvis du oplever ekko og generende støj i dit hjem, er det et tegn på dårlig akustik.

Dårlig lydkvalitet: Hvis musik eller taler bliver distribueret ujævnt i rummet, eller hvis det lyder “hult” når du taler, er det et tegn på dårlig akustik.

Støj fra naboer: Hvis du kan høre støj fra naboerne, når du er inde i dit hjem, er det et tegn på, at lydisolationen er dårlig.

Udfordringer med at sove: Hvis du har svært ved at falde i søvn på grund af støj og ekko i dit hjem, er det et tegn på dårlig akustik.

Bliv kontaktet af Christian ved at udfylde formularen

Ellers ring direkte på +45 22 18 32 50

Bestil et uforpligtet opkald

Bestil et gratis opkald af mig, så ringer jeg dig op Indenfor 24 timer!

Fordele ved vores akustikløsninger

Vi bruger rigtig meget tid indenfor, derfor er det vigtigt med et godt indeklima og dårlig akustik og støj kan forårsage til stress, søvnproblemer og andre sygdomme – dette kan løses vores akustikløsninger. 

Kontakt os og få målt dit rum op så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.

Er du ikke helt overbevist om hvorvidt en af vores akustikløsninger er løsningen på dine problemer, så se vores fordele nedenunder. 

Bedre lydkvalitet

Akustikløsninger kan hjælpe med at reducere ekkoet og give en bedre lydkvalitet i hjemmet

Forbedret lydisolering

Akustikløsninger kan hjælpe med at forbedre lydisoleringen mellom rum, som giver mer privatliv og bedre lydkvalitet i hver enkelt rum.

Komfortable omgivelser

En bedre akustik kan bidrage til en mere afslappende og komfortabel atmosfære i hjemmet.

Engagerende oplevelser

Akustikløsninger kan bidrage til en bedre lydkvalitet når man ser film, spiller spil eller lytter til musik

Større Støjreduktion

Akustikløsninger kan hjælpe med at reducere støj fra ydre kilder, såsom trafik eller naboer

Større værdi

En god akustikk kan bidrage til at øge værdien på ejendommen, da god akustik er attraktivt for mange potentielle købere.

Få et personligt tilbud af Christian

Skriv dit navn, e-mail og en kort besked med dine ønsker nedenfor i formularen og så ringer jeg tilbage til dig indenfor 24 timer med et personligt tilbud lige efter dine ønsker.

Christian Vang – partner i VK Akustik