Akustikløsninger til børnehaver

Giv dine medarbejdere et godt lydmiljø og opnå derved optimal performance

Støjdæmpning til børnehaver

Vang og Karlskov tilbyder professionelle akustikløsninger til børnehaver, der ønsker at komme dårlig akustik til livs. God akustik i børnehaver er vigtigt for at sikre både pædagogernes og børnenes trivsel.

Dårlige lydmiljøer kan føre til hovedpine, koncentrationsbesvær, uro og forringet kvalitet under de daglige lege.

Vi sørger for at beregne rumakustikken nøjagtigt og kommer på den baggrund med præcise forslag til den individuelle løsning, der passer til jeres børnehave.

Klik dig eventuelt videre for at læse om de individuelle komponenter, der udgør en akustikløsning.

Hvorfor er akustikken vigtig i børnehaver?

Forskning på området taler sit tydelige sprog: God akustik er en forudsætning for både børns og voksnes trivsel i børnehaven. God akustik hjælper bl.a. med: 

Mere bestemt hjælper god akustik leg og læring på vej, og det gælder særligt for de mindste, der endnu ikke har så udviklet et sprog.

En akustikløsning hjælper nemlig til, at børnene har nemmere ved at kende forskel på lydene og bedre kunne lære ordene at kende.

Hvis man som barn har koncentrationsbesvær, og ikke får det samme ud af de daglige lege, som man ellers burde og kunne, fører det til nedsat trivsel – og støj og larm.

Og når børnene larmer og støjer, bliver pædagogerne nødt til at snakke højere. Det fører til en træls dominoeffekt, som dårlig akustik kun forværrer.

Bliv kontaktet af Christian ved at udfylde formularen

Ellers ring direkte på +45 22 18 32 50

Bestil et uforpligtet opkald

Bestil et gratis opkald af mig, så ringer jeg dig op Indenfor 24 timer!

Akustik i fælleslokaler

I børnehavens fælleslokaler er det særligt vigtigt, at akustikken er hensigtsmæssig. Der opholder sig mange mennesker på samme tid i de store fælleslokaler, og kombinerer man det med en stor loftshøjde, giver det hurtigt problemer med akustikken.

Vang og Karlskovs akustikløsninger dæmper akustikken og eliminerer de støjende miljøer, der generer både børn og pædagoger.

Vi fikser problemer i de af jeres lokaler, der simpelthen ikke er bygget til at huse de lydniveauer, en rask og frisk børnehave uundgåeligt når op på.

Har i problemer med lydniveauet i jeres fælleslokaler? Så kontakt Vang og Karlskovs og få et tilbud på den bedste løsning til lige netop dit problem.

Få et personligt tilbud af Christian

Skriv dit navn, e-mail og en kort besked med dine ønsker nedenfor i formularen og så ringer jeg tilbage til dig indenfor 24 timer med et personligt tilbud lige efter dine ønsker.

Christian Vang – partner i VK Akustik