Spectaline

Spectaline er til dem, der prioriterer kvalitet og bæredygtighed, og som ønsker en ramme, der holder i mange år. Banneret kan nemt udskiftes, og således kan rammen bestå og motivet følge med tidens trends.

Bæredygtig ramme lavet af FSC-certificeret egetræ

Spectaline er en bæredygtig ramme lavet af FSC-certificeret egetræ, som er ubehandlet og fri for miljøbelastende produktionsprocesser. Rammen er produceret i Danmark, hvilket minimerer transport og udledninger. Banneret i rammen kan let udskiftes og er miljøcertificeret, da det er produceret med vandbaseret blæk og på en produktionsfacilitet med egen solcellepark. Spectaline er velegnet til dem, der ønsker en kvalitetsramme, der holder i mange år, og som prioriterer bæredygtighed og sociale forhold i skovbrug. Prisen inkluderer både ramme, banner og ophængsbeslag, og der er også mulighed for at købe akustikrammer med inkluderet akustikplade og diffusionslag.

Bliv kontaktet af Christian ved at udfylde formularen

Ellers ring direkte på +45 22 18 32 50

Bestil et uforpligtet opkald

Bestil et gratis opkald af mig, så ringer jeg dig op Indenfor 24 timer!

Få et personligt tilbud af Christian

Skriv dit navn, e-mail og en kort besked med dine ønsker nedenfor i formularen og så ringer jeg tilbage til dig indenfor 24 timer med et personligt tilbud lige efter dine ønsker.

Christian Vang – partner i VK Akustik