Forbedr akustikken i det offentlige rum

Akustik i det offentlige rum kan være et stort problem, specielt i store bygninger som skoler, børnehaver og kantiner.

Dårlig akustik kan føre til forstyrrelser, forvirring og dårlig kommunikation, som kan påvirke produktiviteten og trivslen hos dem som arbejder eller opholder sig i området.

Det offentlige rum

De offentlige områder spiller en væsentlig rolle i samfundet, da de giver os mulighed for social interaktion, arrangementer, og meget mere. 

Det er vigtigt og sørge for at det offentlige rum er trygt, tilgængeligt og attraktivt for alle brugere.
Ønsker du som offentlig institution at optimere og forøge trivslen i dit rum? Du kan med fordel støjdæmpe og lydabsorbere rummet ved hjælp af vores akustiske løsninger.

Læs hvilke fordele du kan opnå med vores akustikløsninger nedenfor. 

Mindre risiko for stress og høreskader

Reducér risikoen for stress og høreskader og forøg trivslen på offentlige institutioner. Få en skræddersyet akustikløsning til f.eks. en uddannelsesinstitution, skole eller kantine.

Støj- og akustikdæmpning

Støj- og akustikdæmpning er en meget vigtig del af trivslen i offentlige miljøer. Ofte er lokalerne nemlig indrettet, så der er alt for høj akustik, og det kan føre høreskader, hovedpine og træthed. 

Vores løsninger blender nemt ind

Vores akustikløsninger blender nemt ind i indretningen. De mange designmuligheder gør det nemt at gøre dem til en del af interiøret og egner perfekt til bl.a. skoler, sygehuse, lægeklinikker og kantiner.

Kendetegn ved dårlig akustik i det offentlige rum

Er du i tvivl om hvorvidt rummet lider under dårlig akustik eller ej? Så læs med her: 

Støj: Overflødig lyd fra stemmer, musik, maskiner eller andre kilder kan føre til en ubehagelig støjniveau.

Forstyrrelser: Dårlig akustik kan føre til forstyrrelser når det er mange mennesker som taler eller bevæger sig i et område.

Forvirring: Dårlig akustik kan gøre det vanskelig at forstå hvad som bliver sagt, hvilket kan føre til forvirring og misforståelser.

Dårlig kommunikation: Dårlig akustik kan gøre det svært og udfordrende at kommunikere effektivt, hvad enten det er i et møde eller i en konference.

Dårlig produktivitet: Dårlig akustik kan have en negativ indvirkning på produktiviteten i opholds- og arbejdsrummene i form af støj og forstyrrelser. 

Har du brug for yderligere assistance er du velkommen til, at kontakte os. 

Bliv kontaktet af Christian ved at udfylde formularen

Ellers ring direkte på +45 22 18 32 50

Bestil et uforpligtet opkald

Bestil et gratis opkald af mig, så ringer jeg dig op Indenfor 24 timer!

Lyden fra vores kunder

Matias Rosendal

Akustikfirmaet VK var fantastisk at samarbejde med! De leverede en effektiv og æstetisk tiltalende løsning, rådgav om akustiske problemer, var altid tilgængelige og leverede et tilfredsstillende resultat. De fortjener 5 stjerner!

Steiner Skolen, Vejle

Efter store støjgener er vi meget glade for vores nye akustikløsning i klasselokalerne. Støjen er væsentligt dæmpet og vi arbejder nu i et behageligt lydklima, som også giver bedre trivsel og koncentration ved elever og lærer. Vi kan kun anbefale VK Akustik som den rette leverandør af akustikløsninger.

Få et personligt tilbud af Christian

Skriv dit navn, e-mail og en kort besked med dine ønsker nedenfor i formularen og så ringer jeg tilbage til dig indenfor 24 timer med et personligt tilbud lige efter dine ønsker.

Christian Vang – partner i VK Akustik