Leasing af akustikløsninger

Som den eneste forhandler i Danmark tilbyder Vang og Karlskov nu leasing af akustikløsninger fra helt ned til 495,- kroner om måneden.

Du kan lease din akustikløsning hos os

Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning, opmåling og beregning af rumakustikken – herunder den nøjagtige efterklangstid.

Når du leaser din akustikløsning hos Vang og Karlskov, opnår du unikke fordele såsom en hurtig og effektiv montage alt i mens, at vi hos Vang og Karlskov sørger for den samlede proces og tilbyder tilmed landsdækkende montage. Samtidig styrker du også likviditeten i din virksomhed ved at lease i stedet for at købe din akustikløsning.

Få en fyldestgørende oversigt over hvilke unikke fordele Vang og Karlskov tilbyder ved leasing af akustikløsninger nedenfor.

Husk, at leasing af akustikløsninger er fuldt fradragsberettiget, da det er en driftsomkostning. Vores leasingaftaler løber typisk over 36-60 måneder, men vi er fleksible og imødekommer dine ønsker.

Vores unikke fordele

Se hvilke unikke fordele du opnår ved at lease hos Vang og Karlskov nedenunder

Vi sørger for alt

Vi sørger for den samlede proces, inklusive den færdige akustikanalyse, opmåling af lokaler, vurdering af det generelle støjniveau og efterfølgende bygningsakustiske beregninger på efterklangstiden

Hurtig og effektivt

Vi tilbyder hurtig, effektiv og landsdækkende montage af den aftalte akustikløsning​

Trin 1

Bestil opkald

Få et gratis opkald med os i dag for at diskutere din akustikløsning og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig mod en bedre akustik i dit rum.

Trin 2

Uforpligtende gratis møde

Vi møder op hos dig for at foretage en gratis lydmåling af dit rum, så vi kan give dig den bedst mulige løsning til dit akustikproblem.

Trin 3

Tilbud på en løsning

Vi giver dig et personligt tilbud på en løsning der forbedre akustikken i dit / dine rum bedst muligt inden for dit budget.

Christian Vang - Partner i VK Akustik

Bliv ringet op af Christian

Akustikløsninger med landsdækkende montage

Vang og Karlskov er din pålidelige leverandør af akustikbilleder, akustikplader og akustikgips. Vi yder professionel rådgivning til virksomheder, offentlige instanser og private.

Som de eneste i Danmark tilbyder vi nu leasing af akustikløsninger – selvfølgelig kombineret med vores sædvanlige landsdækkende montage.

Med leasing betaler du kun et lille beløb pr. måned og undgår dermed at binde store mængder kapital op. Det er penge, som du i stedet kan investere i produktudvikling, salgsaktiviteter eller blot frigøre til øget likviditet.

Få et personligt tilbud af Christian

Skriv dit navn, e-mail og en kort besked med dine ønsker nedenfor i formularen og så ringer jeg tilbage til dig indenfor 24 timer med et personligt tilbud lige efter dine ønsker.

Christian Vang – partner i VK Akustik